O RE/MAX-uO RE/MAX-u

"Nitko ne prodaje više nekretnina od RE/MAX-a!"

Istorija

RE/MAX je priča o uspjehu od 1973 godine. Više od 1.8 miliona klijenata godišnje daju svoje povjerenje RE/MAX-u. Ovaj uspjeh je zasnovan na jednoj jedinoj činjenici: niti jedan drugi system ne može da pruži klijentu toliko prednosti kao RE/MAX. Više nekretnina, viši nivo usluge, bolja učinkovitost i veća posvećenost su prednosti koje su vam bitne u slučaju da kupujete ili prodajete nekretninu.
Rezultat su zadovoljni klijenti koji rado preporučuju RE/MAX drugima. Još jedna posljedica je da se sve više agenata koji žele uspješniju karijeru pridružuje RE/MAX-u. Za to postoji veoma dobar razlog: dodatne prednosti za klijente donose prednosti i u odnosu na konkurenciju što je odlično za agente.

RE/MAX biznis model 

Vi ste nezavisni poduzetnik. Ova uloga podrazumjeva odgovornost za servisiranje i razvoj vašeg područja stručnosti. Vi razvijate odnos sa svojim kontaktima i širite svoju mrežu na regionalnom tržištu za koje ste odgovorni. Trebate imati talent za prodaju i osjećaj za potrebe kupaca, a to vam pomaže da lako spajate potencijalne kupce sa nekretninama koje imate u ponudi. Bit ćete u stanju da se u potpunosti koncentrirate na ovu prodajnu ulogu pošto vaša RE/MAX agencija preuzima odgovornost za organizaciju ureda, financijske i administrativne poslove koji su naporni i oduzimaju jako puno vremena. Za uzvrat vi učestvujete u troškovima rada ureda.

Ukratko, sa RE/MAX-om svi su na dobitku!

Vaše prednosti rada kao agenta RE/MAX 

  1. Niski troškovi
  2. Edukacija
  3. Razmjena iskustava
  4. Udruženo poslovanje
  5. Najbolji pregled tržišta
  6. Agencija na odličnoj lokaciji
  7. Uvećani prihodi 

Radite sa najboljima!

Mi vas pozivamo da nam se pridružite i iskoristite naš uspješni model.

Kao agent RE/MAX-a vi ćete se pridružiti postojećoj ili novoj agenciji. Moći ćete iskoristiti prednosti svih usluga koje vam pružaju profesionalci u agencijama tako da se u potpunosti možete posvetiti vašem osnovnom poslu: prodaji i iznajmljivanju nekretnina.

Mi tražimo ljude koji sebi postavljaju izazovne ciljeve i koji su spremni da ulože potrebne napore da ostvare lični uspjeh.

Najvažniji su želja za uspjehom i spremnost na učenje. Mi ćemo vam pružiti podršku sa svim našim znanjima i osigurati vam intenzivnu edukaciju na vašem putu prema uspjehu.

Sa RE/MAX-om možete poduzeti odlučan korak na putu vašeg poslovnog razvoja i otvoriti sebi neslućene poslovne mogućnosti.