O RE/MAX-uInvestirajte u RE/MAX franšizu 

Sa preko 40 godina iskustva u prometu nekretninama RE/MAX je organizacija sa preko 90.000 agenata koji rade u više od 6.200 nezavisnih agencija u 90 država svijetai. Priča o uspjehu RE/MAX Europe počinje 1995 godine. Europska mreža je dostigla broj od više od 12.000 agenata aktivnih u 1.500 agencija u 34 države.  

RE/MAX franšizni sistem je sastavljen od niza alata čiji je cilj razvoj vašeg biznisa i pomoć u vašem profesionalnom rezvoju kao brokera/vlasnika i/ili agenta.  Napravljeni su tako da vode vas i vaš biznis do višeg nivoa, RE/MAX franšizni sistem vam nudi ključne alate, standarde i usluge potrebne za uspješan biznis u prometu nekretninama.  

MARKETING i PR – kreirajte biznis uz pomoć marketinških alata i materijala koji se koriste diljem svijeta unutar RE/MAX mreže
BREND – onog dana kada se pridružite RE/MAX-u cijeli svijet zna vaše ime
INTELIGENTNA TEHNOLOGIJA – pristup moćnim IT alatima i resursima i vrhunskom CRM sistemu
MREŽA – razvijajte svoj biznis i razmjenjujte najbolja poslovna iskustva unutar mreže od preko 90.000 agenata za nekretnine
EDUKACIJA I OBUKA – vrhunska deukacija i obuka će vam pomoći da postanete najbolji stručnjak za vaše klijente
PODRŠKA I USLUGA – mi vam pomažemo u razvoju vaših upravljačkih vještina kako biste stvorili kvalitetnu osnovu za vaš biznis
SISTEM PRODAJE – visoki standardi koji vam pomažu da pružite vašim klijentima najbolju moguću uslugu

MARKETING I PR - Alati, promotivni materijali i specijalizirana podrška

Onog dana kada se pridružite RE/MAX-u svi znaju vaše ime. Agenti RE/MAX-a su poznati po svom profesionalizmu i vrhunskoj usluzi. Kako bi pomogli razvoj vašeg biznisa mi u RE/MAX-u koristimo razne marketinške i PR strategije, za koje koristimo različite kanale kako bismo došli do ciljanih klijenata.

RE/MAX Bosna i Hercegovina pruža svojim brokerima/vlasnicima agencija podršku u razvoju brenda, regrutiranju agenata i kreiranju promotivnih kampanja i pomažemo u razvoju strategija za uspješan razvoj vaše agencije. Brokeri/vlasnici i agenti imaju pristup raznim promotivnim materijalima, od flajera, brošura i internet stranica koje pomažu razvoju prepoznatljivosti na unificiran i prepoznatljiv način.

RE/MAX BREND - Prvi izbor vašeg klijenta

RE/MAX je poznat kao brend broj jedan u prodaji nekretnina. Snaga RE/MAX brenda ima snažan utjecaj na razvoj vašeg biznisa. Prvi izbor klijenata je zasnovan na povjerenju koje oni imaju u pojedinačne stručnjake na vašem području i brend koji stoji iza vašeg biznisa.

Kao broker/vlasnik ili agent RE/MAX-a postajete dio najefikasnije i najkvalitetnije educirane mreže profesionalaca u cijelom svijetu. Etički kodeks RE/MAX-a je osnova naše reputacije kao organizacije sa najvišim etičkim standardima, educiranim, iskusnim i uspješnim  profesionalcima.

INTELIGENTNA TEHNOLOGIJA - Vrhunska tehnologija za brokere/vlasnike i agente

Tehnologija je osnov profesionalnog rada na današnjem tržištu nekretnina. Uz uspješno upravljanje informacijama i zahtjevima vaših klijenata dodajete ogromnu vrijednost vlastitom biznisu.

RE/MAX tehnološki proizvodi nude brokerima/vlasnicima i agentima mogućnost uspješnijeg rada sa svojim klijentima. iList je alat za upravljanje oglasima koji povećava produktivnost i daje vam mogućnost pružanja vrhunske usluge prodavačima i kupcima. iList je alat za upravljanje kontaktima i potencijalnim klijentima, u njemu je moguće kreirati marketinške materijale za vaše oglase i ima mogućnost automatskog povezivanja potreba potencijalnih kupaca iz vaše baze sa nekretninama u ponudi. iList je vam omogućava pristup europskoj i međunarodnoj mreži RE/MAX pretraživača.

MREŽA - RE/MAX je dom najboljih agenata 

Mi vjerujemo da je kontinuirana saradnja osnovni izvor za rast vašeg biznisa. Globalna mreža od preko 90.000 agenata znači mogućnost bez premca za umrežavanje, preporučivanje, lični marketing i razvoj a sve to u saradnji sa kolegama iz više od 90 zemalja svijeta. Imate šansu da učestvujete u događajima i konvencijama koje se organiziraju na lokalnom, europskom i međunarodnom nivou te da učite iz iskustava drugih agenata. Također, imat ćete pristup marketinškim materijalima vaših kolega iz cijelog svijeta.

EDUKACIJA I OBUKA - Prvoklasna edukacija za prvoklasne brokere/vlasnike i agente  

RE/MAX nudi prvoklasnu obuku od 1973 godine. Naš najviši prioritet je razvoj ljudi. Naši programi edukacije i obuke su kreirani prema specifičnim potrebama i izazovima s kojima se suočavate, praktični su i jednostavni za integraciju u vaše svakodnevne aktivnosti. Bez obzira da li ste broker/vlasnik koji želi da stvori od svojih agenata lokalne eksperte ili ste agent koji želi da razvije svoju karijeru pronaći ćete odgovarajući edukacijski program za sebe.  

PODRŠKA I USLUGA - Preko 40 godina postavljamo standarde u prometu nekretninama   

Glavni cilj RE/MAX-a je da kreira profesionalno poslovno okruženje koje će vam pomoći da dostignete svoj maksimalni potencijal. Kontinuirani razvoj svih nezavisnih agencija u mreži RE/MAX-a je esencijalno za stvaranje uspješnog i održivog biznisa. Jedna od ključnih vještina RE/MAX-a je kontinuirano vođenje brokera/vlasnika i agenata u razvijanju njihovih upravlječkih sposobnosti. U RE/MAX-u Bosna i Hercegovina vam na raspolaganju stoji iskusan i stručan tim koji će vas savjetovati u svakom trenutku kada je to potrebno.  

SISTEM PRODAJE - Snaga prodaje za vaš biznis    

RE/MAX Europa i RE/MAX Bosna i Hercegovina vam osiguravaju profesionalne alate koji su kreirani prema procesu prodaje nekretnine. Integrirani sistem prodaje i marketinga pomaže rastu vašeg biznisa i omogućava vam da se koncentrirate na ono što radite najbolje -  da ostvarite želje kupaca i prodavača. RE/MAX nudi materijale i obuke koji će vam pomoći da izgradite efikasan sistem prodaje koji se uspješno koristi širom svijeta: ekskluzivne prezentacije, sistem preporuka, strukturirani sistem prodaje i usluge klijentima.  

Ako želite podići svoje poslovanje na viši nivo i biti dio najveće kompanije za promet nekretninama na svijetu kontaktirajte nas na info@remax-bh.ba!