O RE/MAX-uIzvanredni agenti, izvanredni rezultati!

Sa preko 40 godina iskustva u prometu nekretninama RE/MAX je organizacija sa preko 90.000 agenata koji rade u više od 6.200 nezavisnih agencija u 90 država svijetai. Priča o uspjehu RE/MAX Europe počinje 1995 godine. Europska mreža je dostigla broj od više od 12.000 agenata aktivnih u 1.500 agencija u 34 države.

Zašto se pridružiti RE/MAX-u Bosna i Hercegovina

Snaga brenda

RE/MAX je najpoznatiji brend u prodaji nekretnina. Snaga brenda ima značajan uticaj na vaše poslovanje. Klijenti se odlučuju za rad sa agentima na osnovu povjerenja u vaših sposobnosti i stručnosti i brenda koji stoji iza vas.  

Najbolji sistem raspodjele provizije

Sa RE/MAX-om svi dobivaju. Naš sistem raspodjele provizije je najbolji na tržištu, a prilagođen jre vašim potrebama i vještinama. Vaša zarada nije ograničena, sve ovisi o vama i trudu koji ste spremni da uložite.  

Obuka i prilagođena edukacija

Naš primarni prioritet je razvoj našeg osoblja. Naši programi obuke prilagođeni izazovima sa kojima se morate suočavati, oni su praktični i lako se mogu integrirati u vaše svakodnevne aktivnosti.  

Vrhunska tehnologija

iList je alat za oglašavanje nekretnina koji povećava vašu produktivnost i omogućava vam da pružate vrhunsku uslugu prodavačima i kupcima. iList vam omogućava upravljanje vašim kontaktima, potencijalnim kupcima i prodavačima, kreiranje vaših vlastitih promotivnih materijala te također automatski povezuje vaše nekretnine sa potencijalnim kupcima u bazi podataka.  

Efekti marketinga i promocije

RE/MAX agenti su poznati po svom profesionalizmu i vrhunskim rezultatima. Kako bi podržao kontinuirani rast vašeg biznisa, RE/MAX koristi široku lepezu marketinških i promotivnih aktivnosti kroz razne kanale kako bi vam pomogao da dođete do svojih klijenata.  

Kontinuirana podrška

Glavni cilj RE/MAX-a je da vam osigura profesionalno poslovno okruženje koje će bam pomoći da dostignete svoj puni potencijal. U RE/MAX-u Bosna i Hercegovina vam je na raspolaganju iskusan i stručan tim koji će vam pružiti savjet u svakom trenutku.