O RE/MAX-uZašto odabrati RE/MAX

Osobna usluga 

Naši saradnici će raditi zajedno sa vama ukoliko želite prodati ili pronaći nekretninu. Od početka do kraja korištenja RE/MAX usluga vi kao klijent dobivate osobnu pažnju i podršku od strane predanog agenta. Oni rade kako bi osigurali puno razumijevanje vaših potreba u tržištu nekretninama, vaših osobnih uslova i vremenskih ograničenja. Naši agenti su uvijek spremni na dodatne napore kako bi izašli vama u susret, kroz dogovaranje sastanaka izvan radnog vremena i tako što su vam dostupni kada god ih vi trebate.  

Marketing

Naši prodajni saradnici koriste najefikasnije marketinške tehnike kako bi prodali vašu nekretninu. Od jednostavnih savjeta o najboljem načinu prezentiranja vaše nekretnine pa do "Dana otvorenih vrata", imat ćete individualiziran prodajni plan prilagođen samo vama. Sve RE/MAX nekretnine su uvezane kroz RE/MAX mrežu širom svijeta, i svi naši agenti rade koordinirano na prodaji vaše nekretnine. Sve je to dio RE/MAX paketa, bez ikakvih dodatnih naplata ili skrivenih troškova. 

Obrazovanje i obuke 

Obrazovanje i obuka su ključni pošto jedino najobučeniji saradnici mogu pružiti nivo usluge koji RE/MAX klijenti očekuju. Važno je pratiti promjene, predvidjeti nove trendove na tržištu i usvojiti nove tehnologije. Upravo iz ovog razloga, mi ohrabrujemo svoje saradnike da redovno osvježavaju svoje znanje kako bi održali korak sa potrebama naših klijenata. 

Zadovoljstvo klijenta 

Klijenti koji se vrate ili koji vas preporuče drugima su žila kucavica na tržištu nekretninama. Oko 70% RE/MAX-ovog poslovanja dolazi od klijenata koji se vraćaju ili vas preporučuju, što predstavlja ogromno priznanje visokoj kvaliteti usluga koju RE/MAX klijenti dobivaju i očekuju od svojih agenata. 

Međunarodna mreža

Znanje specifično za određene lokacije koje naši agenti posjeduju je umnoženo kroz mrežu od preko 15,000 saradnika koji djeluju u preko 65 država širom svijeta. Neovisno da li se želite preseliti u drugi grad ili državu, ili želite vašu nekretninu učiniti dostupnom većem broju potencijalnih kupaca, naš sistem oglašavanja vam omogućuje pristup do pola milijarde potencijalnih kupaca na 26 jezika!  
To znači da kroz RE/MAX, na dohvat ruke imate jednu svjetsku mrežu koja će vam pomoći u prodaji, iznajmljivanju ili traženju nekretnina!